események betöltése

Korábbi események

események Search and Views Navigation

események keresése

Esemény Views Navigation

események Search

2019 április

03április
szerda
15:30
06április
szombat
15:00

Bibliaköri tanítók – ‘továbbképzés’ Bertha Lászlóval

Egy Lelkes ember fog szolgálni közöttünk! Ezen az alkalmon - amely bibliaköri tanítók részére kerül megrendezésre - LELKESÍTÉS* lesz! *-Lacit ismerve Lélektől szívig fog hatni a szolgálat Tanítás, tapasztalat átadás, látás megosztás, fórum.  

Részletek »
07április
vasárnap
09:30

Vendég szolgáló – Bertha László

Istentiszteleti alkalmunkon Bertha László fog közöttünk szolgálni. Ki ő? Hosszú lenne felsorolni, de összefoglalva: Krisztus hű követője. Laci - ahogy megismertem - LELKES ember, aki teljes szívvel szereti az Úr Jézust. Hívjunk barátokat az alkalomra!

Részletek »
12április
péntek
18:00

FÉK – Fiatalok az élet küszöbén

Fiatalok! FÉK alkalom, azaz megint SUPER lesz! Luke és csapata ismét a gyülekezetünkben :-) Gyertek csapatostul!

Részletek »
13április
szombat
17:00

Kávéház – Fancois Boudreau

Kávéházi alkalmunkon Francois Boudreau lesz vendégünk. Egy este, amelyen jó közösségben lehetsz, amelyen jól érezheted magad és ha nyitott vagy rá, megbékélhetsz Istennel ... Gyere el!

Részletek »
14április
vasárnap
09:30

Istentisztelet – Francois Boudreau

Istentiszteleti alkalmunkon Francois szolgál közöttünk. Engedjük a szívünkig hatolni Isten örömüzenetét! Hívjunk barátokat erre az alkalomra is!

Részletek »
19április
péntek
17:00

Nagypéntek – istentisztelet

Nagypénteki istentiszteleti alkalom.

Részletek »
21április
vasárnap
08:30

Húsvét – istentisztelet

Húsvéti istentiszteleti alkalom

Részletek »

2019 május

07május
kedd
18:00

Singing Man of Texas – 100 tagú texasi férfikórus

100 tagú texasi férfikórus (kórus és zernekar) koncertje a pécsi Expócenterben. A koncerten rövid prédikáció is lesz, amely az örömhírről fog szólni. Hívjuk barátainkat!

Részletek »
18május
szombat
10:00

A HIT 6 NŐKONFERENCIA – Budapest

Kedves Hölgyek! A HIT HAT (6) címmel rendezzük meg idei Országos Női Konferenciánkat. A napokban elgondolkodtam azon, hogy kiknek a hite volt nagy hatással az életemre. Magam is meglepődtem milyen keveset találtam. Hat házaspárt és egy nőt. Az én megélt hitem vajon hány gyerekre, nőre, házaspárra lesz jelentős hatással? Micsoda kihívás ez mindannyiunk számára! Angyalföldön arról fogunk a tanításokban hallani, hogy mi tehet bennünket olyan Krisztus követővé, akinek a hite hatásgyakorló lesz. Négy bizonyságot is hallhatunk arról, hogy hogyan hatott 4 különböző korú és élethelyzetű hölgy hite másokra. Közös dicsőítés, vásár, és a hosszabb ebédszünetben személyes találkozásokra is lesz lehetőség. Gyere el, hogy a te hited is hasson! Helyszín és regisztráció: Angyalföldi Sportközpont (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) A konferencia díja március 31-ig jelentkezve 2800 Ft, későbbi regisztráció esetén 3500Ft. A díjat kérjük átutalni a következő bankszámlaszámra: Magyarországi Baptista Egyház (KDB Bank Európa Zrt.: 13520405-77777777-77777777). Kérjük a banki átutalás közleményébe beírni: A HIT 6 (+ a résztvevő neve). A konferenciára jelentkezni és a jelentkezési díjat átutalni csak egyénileg lehet a befizetések azonosítása miatt. A jelentkezési díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, adományként könyveljük. A regisztrációs díj tartalmazza a szendvicsebédet és gyümölcsöt. Kérjük, hogy regisztrálj az alábbi online felületen, és ügyelj az email cím pontos megadására, mivel a belépésre jogosító vouchert ide fogjuk küldeni! Szeretettel és izgatottan várunk: Varga Anikó és a Női Misszió munkacsoport

Részletek »
+ Export Events