események betöltése

Korábbi események

események Search and Views Navigation

Esemény Views Navigation

2019 április

14április
vasárnap
09:30

Istentisztelet – Francois Boudreau

Istentiszteleti alkalmunkon Francois szolgál közöttünk. Engedjük a szívünkig hatolni Isten örömüzenetét! Hívjunk barátokat erre az alkalomra is!

Részletek »
19április
péntek
17:00

Nagypéntek – istentisztelet

Nagypénteki istentiszteleti alkalom.

Részletek »
21április
vasárnap
08:30

Húsvét – istentisztelet

Húsvéti istentiszteleti alkalom

Részletek »

2019 május

07május
kedd
18:00

Singing Man of Texas – 100 tagú texasi férfikórus

100 tagú texasi férfikórus (kórus és zernekar) koncertje a pécsi Expócenterben. A koncerten rövid prédikáció is lesz, amely az örömhírről fog szólni. Hívjuk barátainkat!

Részletek »
18május
szombat
10:00

A HIT 6 NŐKONFERENCIA – Budapest

Kedves Hölgyek! A HIT HAT (6) címmel rendezzük meg idei Országos Női Konferenciánkat. A napokban elgondolkodtam azon, hogy kiknek a hite volt nagy hatással az életemre. Magam is meglepődtem milyen keveset találtam. Hat házaspárt és egy nőt. Az én megélt hitem vajon hány gyerekre, nőre, házaspárra lesz jelentős hatással? Micsoda kihívás ez mindannyiunk számára! Angyalföldön arról fogunk a tanításokban hallani, hogy mi tehet bennünket olyan Krisztus követővé, akinek a hite hatásgyakorló lesz. Négy bizonyságot is hallhatunk arról, hogy hogyan hatott 4 különböző korú és élethelyzetű hölgy hite másokra. Közös dicsőítés, vásár, és a hosszabb ebédszünetben személyes találkozásokra is lesz lehetőség. Gyere el, hogy a te hited is hasson! Helyszín és regisztráció: Angyalföldi Sportközpont (1139 Budapest, Rozsnyay utca 4.) A konferencia díja március 31-ig jelentkezve 2800 Ft, későbbi regisztráció esetén 3500Ft. A díjat kérjük átutalni a következő bankszámlaszámra: Magyarországi Baptista Egyház (KDB Bank Európa Zrt.: 13520405-77777777-77777777). Kérjük a banki átutalás közleményébe beírni: A HIT 6 (+ a résztvevő neve). A konferenciára jelentkezni és a jelentkezési díjat átutalni csak egyénileg lehet a befizetések azonosítása miatt. A jelentkezési díjat lemondás esetén nem tudjuk visszafizetni, adományként könyveljük. A regisztrációs díj tartalmazza a szendvicsebédet és gyümölcsöt. Kérjük, hogy regisztrálj az alábbi online felületen, és ügyelj az email cím pontos megadására, mivel a belépésre jogosító vouchert ide fogjuk küldeni! Szeretettel és izgatottan várunk: Varga Anikó és a Női Misszió munkacsoport

Részletek »
25május
szombat
00:00
25május
szombat
00:00

Családi nap – 130 éves a Pécsi Baptista Gyülekezet eseménye

"130 éves a Pécsi Baptista Gyülekezet" programsorozat részeként családi nap a Bokor utcai Baptista templom körül. Hívjuk barátainkat, családokat! Erre az alkalomra szabadtéren felállításra kerül egy családi játszópark:

Részletek »

2019 június

09június
vasárnap
09:30

Gyülekezetünk 10. születésnapi ünnepe

Ezen a Pünkösdön lesz 10. éve, hogy megszületett a Szeretetvár Gyülekezet. Ezen a vasárnapi istentiszteleti alkalmunkon Tóth Sándor (a debreceni Új Remény Baptista Gyülekezet) pásztora fog szolgálni közöttünk bátorító üzenettel. Továbbá néhányan megosztják élményeiket, megtapasztalásaikat a gyülekezettel kapcsolatosan. GYERE EL! SZERETETTEL VÁRUNK!    

Részletek »

2020 február

16február
vasárnap
16:00

Kávéház – Francois Boudreau

Közös úton Történetek a hűségről - őszintén Vendég: Kávéház – Francois Boudreau és Claudia (Kanada)

Részletek »

2020 március

01március
vasárnap
09:30
+ Export Events